MVNA

Нашата мисия

Ние вярваме в силата на индивидуалните подаръци и правото на всяка жена да отделя време за себе си. Мисията ни е да превърнем избора на подарък в лесен и креативен процес, а етичната грижа за кожата – достъпна и разнообразна.

Нашата визия

Ние комбинираме нужното и креативното и ги опаковаме в красив подарък, създаден да дарява щастие и копринено мека кожа. Всяка жена заслужава да бъде изненадана с комплектите на Малвина!

  Щастието е на една поръчка разстояние… 

   

Добре дошла в клуба!

Вълнуващо е да пораснеш, особено ако е с Малвина!

Представяме ти лоялната програма, която надминава очакванията на клиентките!
Колкото повече порастваш, толкова повече изненади те очакват.

Little girl

когато официално станеш част от групата

Young miss

когато достигнеш 1050 точки

Grown-up madame

когато достигнеш 1350 точки

Първа разбира за новите продукти

Да

Да

Да

Отстъпка

5% от следващата поръчка

15% отстъпка от цената на следващата покупка + 5% отстъпка от всяка следваща

20% отстъпка от цената на следващата покупка + 10% отстъпка от цената на всяка следваща

Подарък-изненада за твоя рожден ден

Да

Да

Безплатна доставка

За покупка над 70 лв.

За покупка над 60 лв. 

За покупка над 50 лв.

Безплатен масаж с валидност 1 година

Да

Как работи?

С всяка поръчка ти прибавяш точки към своят акаунт и смело вървиш от малко момичекъм пораснала мадама. С трупането на точки ти отключваш все повече изненади за теб и възможности да изненадаш любимите момичета!

  • Когато достигнеш нивото Little Girl, ти получаваш 5% отстъпка от следващата поръчка, независимо каква е тя – единичен продукт или комплект. Как знаеш, че си достигнала до нивото? Като се регистрираш безплатно за лоялната ни програма. Да, само това! Колкото повече поръчки правиш, толкова повече точки трупаш.
  • Достигаш автоматично нивото на Young Miss, a.k.a млада госпожица, когато достигнеш 1050 точки. Бъди готова за повече изненади, отстъпки и събирания с момичетата!
  • Порасналата мадам е нашата най-голяма фенка – и най-добра приятелка! Тя има над 1350 точки в профила си, и очевидно обича да угажда на себе си и на близките си хора! Ние ценим дълбоко лоялността, затова й даваме куп привилегии като безплатни доставки, подаръци-изненади, и безплатен масаж. Разбира се, това е само началото…

Имаш нужда от помощ? На твоите услуги! Изпрати имейл на info@malvina.bg или позвъни на телефон +359 889495450. Отговаряме в рамките на един работен ден.

1 лв = 3 точки