MVNA

MVNA

Грижата за тялото води до повишено самочувствие и удоволствие от живота

Случвало ли ти се е да докоснеш хидратираната си кожа, която мирише на любимата ти съставка, и да се почувстваш моментално щастлива и доволна? Да, грижата за кожата има пропорционален ефект върху нашето удовлетворение от живота, и може да помогне при ниско самочувствие и справяне с други психологически проблеми. Какво отличава поддържаните жени, които изглеждат винаги зашеметяващо, справят се с куп задачи, и въпреки всичко им остава време да се насладят на почивка на Малдивите?

Затегнете коланите, ето я и тайната: 

Тези жени държат погледа си прикован върху себе си, върху своите мисли, тяло и енергия. Всеки човек има Х енергия за един ден. Ако 50% от нея отидат в съревнование с други жени, отглеждане на чужди тела и коментари за чуждото щастие, имаме останали 50%. Ако 30% от нея отидат за работа или учене, и още 20% за близките ни хора….съответно оставаме с общо 0% енергия за себе си. 

Ето как можеш да пренастроиш фокуса си и да попаднеш в зоната на щастието и пълноценния живот:

  1. Погрижи се за своята кожа

Прегледай продуктите ни за тяло, които са подбрани с ясната цел да стимулират създаването на живи клетки на епидермиса, да премахват мъртвите клетки и да подобряват състоянието на кожата ти. Доволните клиенти са нашето най-голямо вдъхновение, и ние подбираме партньорствата си внимателно, на база на техните сертификати, начин на работа и съставки, които използват.

Хидратираната и добре “отглеждана” коже ще те накара да се почувстваш уверена в себе си, и визуално ще направи кожата ти по-мека и секси на допир.

  1. Грижи се за околната среда и за тези около теб

Щастието идва от съзнателните избори, които правим всеки ден. Ако направиш осъзнат избор да премахнеш всички козметични продукти, които не са веган и са тествани върху животни, ти ще направиш една стъпка към нашия по-добър свят. Осъзнаването, че ние сме отговорни както за себе си и за близките си, така и за природата и животните, ще ни направи по-състрадателни и способни да се застъпим за доброто. 

Малвина е създадена от екип момичета, загрижени не само за кожата, но и за животните и природата, и като козметична компания осъзнаваме вредите, които тази индустрия им нанася. Компаниите, с които работим НЕ ТЕСТВАТ ВЪРХУ ЖИВОТНИ и НЯМАТ ЖИВОТИНСКИ СЪСТАВКИ, те са изцяло на билкова и минерална основа. 

  1. Погрижи се за твоето спокойствие

Отделяй всеки ден поне по 1 час за себе си. Остани насаме с тялото и мислите си, които често са така разпръснати, че не ти остава време да си направиш реалистична преценка за много неща. Спокойствието е сила на духа, която се отразява и върху нашето тяло.

  1. Грижи се за твоето щастие

Няма кой да те направи щастлива, освен самата ти! Така че отделяй време да повдигаш настроението си всеки ден, и не се оставяй на негативни емоции, които заплашват да завладеят съзнанието ти. 

  1. Прави чести подаръци на хората, които обичаш

Всеки обича да бъде изненадан с повод или без повод. Да направиш деня на някой специален, носи неимоверно щастие на самия/самата теб. 

Един от най-хубавите подаръци, е именно грижата за кожата. При нас можеш да намериш етични продукти, без парабени и сулфати, които идват като готов подарък, с който лесно можеш да зарадваш най-близките си хора. 

Надяваме се, че намираш вдъхновение от тези 5 навика, които можеш да прилагаш в своя живот всеки ден. Отдаденост и постоянство, и можеш да бъдеш наистина удовлетворена от живота!

Поздрави и до скоро,

Екип Малвина

Post a Comment